logga in.
Kontakt Downloads Artiklar Nyheter
Hem Länkar Datablad
Antal besökare
just nu: 19

Carlo Gavazzi AB
Västra Kyrkogatan 1
652 24 Karlstad
Tel: 054-851125
Fax: 054-851177

info@carlogavazzi.se
support@carlogavazzi.se order@carlogavazzi.se

 
Om cookies | Integritetspolicy
Hjälp

Produktnyheter

  Maila länk | Stöds av IESkriv ut
senast uppdaterad 2005-05-20
Carlo Gavazzi förstärker utbudet av panelinstrument
När ett komplett och kompakt instrument endast har en begränsning: att vara billigt
LDM35H är ett nytt panelinstrument med 3 ½-siffror, det klarar att mäta på flera olika nivåer och signaler, kan användas som indikator eller för övervakning (upp till 2 larmnivåer kan övervakas) passande till applikationer för både styr och kontrolländamål.
Detta instrument gör det möjligt att få en noggrann mätning fastän att signalen är förvrängd (p.g.a. distorsion), det är också utrustat med andra intressanta funktioner såsom registrering av max och minnivå samt en kraftfull skalleringskapacitet.
Ytterligare anmärkningsbara egenskaper såsom universell manöverspänning (AC och DC), möjligheten att mäta på olika nivåer, skalning (ström och spänning AC/DC kan mätas med samma modell), gör instrumentet lätt att anpassa till den aktuella applikationen och det är därmed den ideala lösningen för skåpbyggare och OEM.
Slutligen, instrumentet har som standard en hög skyddsklass (IP65) samt är godkänd av UR och CSA.

Ett komplett och prestandafull digital tachometer
MDM40 är ett extrakt av flexibilitet och prestanda i endast en produkt.
Faktum är, detta hastighet-takt-frekvens-period instrument är lämplig att använda i alla möjliga applikationer tackvare de två signalingångarna och hanteringen av pulser från ett brett spektra av sensorer. Ytterligare, samma modell har möjligheten att mäta signaler vars frekvens kan variera från extremt låga 0,001 Hz ända upp till 50 kHz.
De två oberoende signalingångarna kan kombineras med olika funktioner för att visa resultatet av processen eller för att utföra kombinationsstyrning. Den övervakade variabeln kan styras med de två i standardutförande monterade reläutgångarna och/eller med en seriell anslutning. Genom att använda en enda MDM40 undviker man att installera två mätenheter och en enhet för styrning, sparar både tid och pengar.
MDM40 har som standard en hög skyddsklass (IP65) samt är godkänd av UR och CSA.

Datablad LDM35H
Datablad MDM40

Dela denna artikel med dina kontakter

Beställ Produktkatalog!


Beställ ditt exemplar!