logga in.
Kontakt Downloads Artiklar Nyheter
Hem Länkar Datablad
Antal besökare
just nu: 22

Carlo Gavazzi AB
Västra Kyrkogatan 1
652 24 Karlstad
Tel: 054-851125
Fax: 054-851177

info@carlogavazzi.se
support@carlogavazzi.se order@carlogavazzi.se

 
Om cookies | Integritetspolicy
Hjälp

Produktnyheter

  Maila länk | Stöds av IESkriv ut
senast uppdaterad 2006-02-17
En kostnadseffektiv lösning för att kommunicera
En ny modul som gör det möjligt att ansluta Carlo Gavazzis mest avancerade mätare till Ethernet finns nu tillgänglig, den öppnar vägen till att nå ett stort antal avancerade applikationer

I de industriella applikationerna krävs det oftare och oftare att det till varje maskin/avdelning finns integrerade instrument för att mäta och logga de huvudsakliga elektriska parametrarna såsom ström, spänning, effekt, belastning, förbrukning, kvalité av den förbrukade/generade energin.

Data skall finnas tillgänglig för alla behöriga användare anslutna till ett nätverk. Oftast finns ett nätverk installerat i form av ett lokalt nätverk (LAN) eller Internet som kan nyttjas till detta ändamål och därmed undvika ytterligare kostnader för installation av ett parallellt nätverk (RS485). Den nya Ethernet/Internet plug-in modulen från Carlo Gavazzi är speciellt framtagen för just detta ändamål.

AR1060 är den nya modulen med Webbserver kapacitet som används tillsammans med våra ”top of the line”-instrument, WM4-96 och PQT-90. Den utomordentliga arkitekturen med moduler till dessa instrument gör det möjligt att helt enkelt plugga in denna nya modul när som helst utan extra ingrepp. AR1060 förbättrar deras redan idag stora möjligheter till kommunikation och dataloggning.

Med en browser laddas en programvara ned från instrumentet, programvaran används för att läsa av momentana och loggade variabler, energi, gas, vattenförbrukning från ett eller flera till nätverket anslutna instrument. De upp till 8 loggade variablerna läses enkelt in och presenteras i diagram, energiförbrukningen för de senaste 12 månaderna presenteras i histogram. Alla loggad data kan konverteras till filformat för bearbetning i t ex Excel.


Datablad AR1060
Mer information om WM4-96
Mer information om PQT-90

Dela denna artikel med dina kontakter

Beställ Produktkatalog!


Beställ ditt exemplar!