logga in.
Kontakt Downloads Artiklar Nyheter
Hem Länkar Datablad
Antal besökare
just nu: 12

Carlo Gavazzi AB
Västra Kyrkogatan 1
652 24 Karlstad
Tel: 054-851125
Fax: 054-851177

info@carlogavazzi.se
support@carlogavazzi.se order@carlogavazzi.se

 
Om cookies | Integritetspolicy
Hjälp

Produktnyheter

  Maila länk | Stöds av IESkriv ut
senast uppdaterad 2005-02-28
Låt dig imponeras av den nya kompakta effektanalysatorn!
Upptäck fördelarna med den nya effektanalysatorn från Carlo Gavazzi, lämpad till ett brett område av applikationer.

WM14-96 och WM14-DIN tar plats som enklare effektanalysatorer som kan användas i applikationer där de uppmätta parametrarna bara skall visas visuellt eller både visas och skickas vidare via RS485 (MODBUS) till en PC, en PLC eller andra enheter.
WM14 är extremt kompakt och är tillgänglig antingen för montage i panel eller på DIN-skena. Det breda spannet av spänningsmätning, från 100 till 600 VAC (fas-fas), täcks in med två grundläggande modeller.
Denna användarvänliga analysator kommer att förvåna dig med att mäta alla momentana variabler, utföra aktiv och reaktiv energimätning och bistå med ytterligare funktioner såsom mätning av termisk ström och drifttidsräknare. Med all denna information är det därför möjligt att lätt överblicka parametrarna för lasterna och den relaterade förbrukningen. Här till kan användaren kontrollera att skyddet för överströmmar (såsom säkringar, automatiska omkopplare, etc) är korrekt dimensionerade och vid den ström de verkligen utlöser. Den integrerade timräknaren underlättar för servicepersonal att övervaka hur länge en last har varit aktiv och därmed bättre kunna planera nödvändigt underhåll.

Datablad WM14-96
Datablad WM14-DIN

Dela denna artikel med dina kontakter

Beställ Produktkatalog!


Beställ ditt exemplar!