logga in.
Kontakt Downloads Artiklar Nyheter
Hem Länkar Datablad
Antal besökare
just nu: 25

Carlo Gavazzi AB
Västra Kyrkogatan 1
652 24 Karlstad
Tel: 054-851125
Fax: 054-851177

info@carlogavazzi.se
support@carlogavazzi.se order@carlogavazzi.se

 
Om cookies | Integritetspolicy
Hjälp

Produktnyheter

  Maila länk | Stöds av IESkriv ut
senast uppdaterad 2004-11-08
Ny serie av moduluppbyggda digitala panelinstrument...
...för att på bästa sätt uppfylla Era krav…

I den tillverkande industrin och i de applikationer där processen måste regleras, är en viktig faktor att på flera nivåer övervakning och kontroll m ha av larm är tillgänglig. Lika viktig är återgivningen av analoga eller seriella signaler som används för feedback till systemet som reglerar processen, eller för loggning av det övervakade systemet. Vad än ni har för krav eller behov för vad som skall övervakas i Er process, så har Carlo Gavazzi den rätta lösningen.

Skulle ni behöva en enkel indikator, en övervakare för vilken typ av variabel som helst, en signalomvandlare eller ett mer komplext instrument, välj lämpliga moduler från UDM och USC serien för att bygga upp det Carlo Gavazzi instrument som på bästa sätt passar in i Er applikation.
I applikationer där processen skall regleras är ett elementärt villkor att signaler som ”mA” och ”V” är proportionella till tryck eller andra variabler som är av intresse för övervakning/återgivning. Den nya 48x96 serien uppfyller de krav som ställs på kraftfull skalning och filtreringsfunktioner för att kunna återge, i display eller som vidarebefordrad signal, variabeln på ett stabilt och tillförlitligt sätt.

Dessutom, när mätningar AC signaler krävs, så förbättrar TRMS mätning signifikant noggrannheten på både distorerade strömmar och spänningar.

När inte bara modulariteten är den viktiga fördelen till våra instrument

UDM35 är ett universellt high-tech instrument uppbyggt av moduler som har utvecklats för att passa in de mest avancerade applikationerna. Det erbjuder användaren många lösningar och fördelar så som snabb och enkel montering och underhåll tack vare att modulerna installeras med plug and play. Programmering och kloning av andra UDM instrument utförs snabbt och enkelt med den mjukvara (UdmSoft och UscSoft) som kan köpas till. Övervakningen och återgivningen av variabler är kraftfull tack vare de 4 larmnivåerna, den analoga utgången eller den seriella anslutningen.

Fördelen med att kommunicera med hjälp av färger … och mycket mer

UDM40 utökar de grundläggande funktionerna från UDM35 med ytterligare fördelar så som en 3-färgad display för att anpassa till redan installerade instrument eller för att associera till olika färger beroende av larmnivå (trafikljusprincipen). Utöver det kan UDM40 hantera olinjära, komplexa eller brusiga signaler och återge dem felfritt.

Mer bästa flexibilitet och prestation som mål

Den vinnande konceptet med USC, den universella signalomvandlaren, är dess arkitektur. Det byggs ihop med en modulhållare där det är möjligt att plugga in moduler för olika ändamål: manöverspänning, mätning, larmhantering, signalåtergivning (analogt eller seriellt). De olika kombinationerna gör de möjligt att få en enkel signalomvandlare eller en väldigt sofistikerad övervakare med seriell port.

Datablad UDM35
Datablad UDM40
Datablad USCDela denna artikel med dina kontakter

Beställ Produktkatalog!


Beställ ditt exemplar!