logga in.
Kontakt Downloads Artiklar Nyheter
Hem Länkar Datablad
Antal besökare
just nu: 10

Carlo Gavazzi AB
Västra Kyrkogatan 1
652 24 Karlstad
Tel: 054-851125
Fax: 054-851177

info@carlogavazzi.se
support@carlogavazzi.se order@carlogavazzi.se

 
Om cookies | Integritetspolicy
Hjälp

Produktnyheter

  Maila länk | Stöds av IESkriv ut
senast uppdaterad 2014-09-11
Nya versioner av våra populära miniatyr-fotoceller, PD30
Nu släpper vi nya uppdaterade versioner av våra konkurrenskraftiga och kostnadseffektiva fotoceller i miniatyrutförande, PD30-serien.

Dessa har en tydlig och robust inställningspotentiometer som sitter på toppen av själva kapslingen, så att man lätt kan justera in sensorn efter utfört montage.

Det är de direktreflekterande (DR) som nu har denna nya inställning och där finns det versioner med eller utan bakgrundsavbländning (BGS) samt med synligt rött ljus (RD) eller osynligt IR-ljus (IR). De bakgrundsavbländade är uppdaterade med senaste tekniken inom optisk detektering och bildbehandlingskretsar, vilket gör att påverkan på detekteringsavståndet från olika färger klart har kunnat reducerats, allt för en säkrare detektering!

I samband med denna lansering släpps även direktavkännande versioner med extra bred detekteringsvinkel (WE). Dessa lämpar sig väl till applikationer där större föremål ska kunna detekteras inom ett begränsat avstånd (t ex kretskort med stora montagehål, där vanliga sensorers mer smala ljusstråle kan hamna i hålen och missa själva objektet/kretskortet).

För mer information - se länkar nedan till respektive datablad:
PD30CTB20NAIS (BGS IR)
PD30CTB20NASA (BGS RD, rött ljus)
PD30CTD10NASA (DR RD, rött ljus)
PD30CTD02NAWE (DR WE, bred vinkel)

Dela denna artikel med dina kontakter

Beställ Produktkatalog!


Beställ ditt exemplar!