logga in.
Kontakt Downloads Artiklar Nyheter
Hem Länkar Datablad
Antal besökare
just nu: 24

Carlo Gavazzi AB
Västra Kyrkogatan 1
652 24 Karlstad
Tel: 054-851125
Fax: 054-851177

info@carlogavazzi.se
support@carlogavazzi.se order@carlogavazzi.se

 
Om cookies | Integritetspolicy
Hjälp

Produktnyheter

  Maila länk | Stöds av IESkriv ut
senast uppdaterad 2013-10-14
Nya smarta proportional-regulatorer (analogkopplande SSR)
RGC2P och RGC3P serierna utökar vårt solid state program vidare, så att vi nu också täcker in ett omfattande utbud av 3-fas proportional regulatorer.
Sedan föregående har vi haft liknande lösningar via RN2F serien, men de är (har varit) något begränsade pga enbart 2-fas styrning och strömtåligheten. För att förbättra detta så har nu dessa nya serier tagits fram - som har sant 3-fas styrda versioner, klarar högre belastningsstömmar, har utökade kopplingsprinciper och innovativa funktioner som t ex integrerad övervakning*.


RGC2P och RGC3P bygger på den redan nu framgångsrika plattformen av RGC2A och RGC3A familjerna. RGC2P är ett prisvänligt alternativ där man styr på 2 faser + att 1 fas är direktkopplad mot lasten, med nominell belastning upp t o m 75AAC/pol, medan RGC3P som styr på samtliga 3 faser klarar nominella laster upp till 65AAC/pol. Alla lösningar i denna serie har integrerad kylfläns för enkel dimensionering och montage direkt på DIN-skena. Såväl ström- som spänningsingångar accepteras (4-20mA, 0-10V mfl). Lokal inställning via extern potentiometer är också möjligt. Kopplingsprinciperna som stöds är: fasvinkelstyrning (lasten styrs ut proportionellt mot den analoga ingången), "full cycle + burst" (distribuerad pulsstyrning) och mjukstart (för t ex kortvågs IR-värmare) vilket täcker in huvuddelen av värmelasterna som idag används på marknaden.

* Den integrerade övervakningsfunktionen (modellerna som har ett "M" i slutet av art.nr) övervakar: nätbortfall, lastbortfall, kortslutning/SSR, öppen krets/SSR och övertemperaturskydd/SSR via larm-/reläutgång.

För mer information - se länk nedan:
Datablad RGC_2_3P...


Dela denna artikel med dina kontakter

Beställ Produktkatalog!


Beställ ditt exemplar!