logga in.
Kontakt Downloads Artiklar Nyheter
Hem Länkar Datablad
Antal besökare
just nu: 11

Carlo Gavazzi AB
Västra Kyrkogatan 1
652 24 Karlstad
Tel: 054-851125
Fax: 054-851177

info@carlogavazzi.se
support@carlogavazzi.se order@carlogavazzi.se

 
Om cookies | Integritetspolicy
Hjälp

Produktnyheter

  Maila länk | Stöds av IESkriv ut
senast uppdaterad 2013-03-25
Utökning av nya M18 fotocellsfamiljerna, nu även med BGS !
Efter att våra nya kompakta M18-fotocellsserier (PA18 och PH18) har släppts och tagits väl emot, kommer här ett viktigt och efterlängtat tillägg i form av motsvarande versioner även för bakgrundsavbländning (BGS - background suppression).

I och med detta är nu dessa konkurrenskraftiga serier kompletta. Som föregående produktreleaser PA18... och PH18... är de även godkända för IP69K (högtrycksapplikationer:
t ex biltvättar och transportband/förpackningsmaskiner där högtrycksrengöring krävs) och Ecolab-certifierade (livsmedelsbranchen: där krav ställs på desinfektions och rengöringsmedel, ofta i kombination med just högtryck).
De har transistorutgångar och finns tillgängliga med kabel alternativt M12-snabbkontakt och samtliga klarar ett nominellt avstånd (Sn) på 200mm.

Direktreflekterande fotoceller ersätts allt mer och mer idag på världsmarknaden inom industriell automation av motsvarande med bakgrundsavbländning. Detta då de senare också detekterar objektet direkt, d v s utan separat reflektor eller mottagare och gör det betydligt mer exakt än de traditionellt direkt(objekts-)reflekterande som har helt olika avstånd beroende främst på objektets färg (se jämförelse i databladen under "sensing conditions").


För mer information, se nedanstående datablad:
Direktreflekterande med bakgrundsavbländning (PA18 - std M18 kapsling ) PA18CAB20..
Direktreflekterande med bakgrundsavbländning (PH18 - rektangulär/M18 kapsling) PH18CNB20..

Dela denna artikel med dina kontakter

Beställ Produktkatalog!


Beställ ditt exemplar!