logga in.
Kontakt Downloads Artiklar Nyheter
Hem Länkar Datablad
Antal besökare
just nu: 61

Carlo Gavazzi AB
Västra Kyrkogatan 1
652 24 Karlstad
Tel: 054-851125
Fax: 054-851177

info@carlogavazzi.se
support@carlogavazzi.se order@carlogavazzi.se

 
Om cookies | Integritetspolicy
Hjälp

Produktnyheter

  Maila länk | Stöds av IESkriv ut
senast uppdaterad 2013-01-30
Smart Display för Energi och Smart-House
Displayserien SmartHUB integrerar Hemautomation med Energiövervakning. Displayerna kan användas både till Smart-House och till energimätare med modbuskommunikation. Det ger användaren nu möjlighet att se sin energiförbrukning i realtid, dvs vilket effektuttag huset eller valda delar av huset har just nu, men också kunna påverka effektuttaget, genom att man från skärmen också kan styra sin Smart-House anläggning.

SmartHUB serien kommer i 2 storlekar, 4,3" och 7" widescreen skärmar med Windows CE som operativsystem. Displayerna kommuncierar både via Modbus RTU och via Modbus TCP och har möjlighet för dataloggning.


  • Hemautomation: Styrning och visualisering av ljus, temperaturer, larm mm via Carlo Gavazzi Smart-House controller BH8-CTRLX

    Noterbart är att för Smart-House kan skärmen både användas för avancerad konfigurering med script (väderdata, loggning, epost, energianalysering osv), eller så kan den användas med det enklare gränssnittet som följer med controllern CTRLX.

  • Energiförbrukning: Visualisering och loggning av förbrukad energi via Carlo Gavazzi energimätare EM24 mm

  • Energiproduktion: Visualisering och loggning av producerad energi från solceller via Carlo Gavazzi Inverter ISMG mmProgramvaran för att konfigurera displayerna (BTM Wizard) är kostnadsfri och kan hämtas nedan.
För att använda displayerna enbart för visualisering och styrning av Smart-House krävs ingen konfiguration av displayen. Konfigurationen görs då i programmet för Smart-house controllern, som kan hämtas på: http://www.smart-house.nu Mer information om det finns i hjälpen i programvaran till controllern.

Ladda ner mer information:
Datablad för skärmar
Datablad för inbyggnadslåda
Manual

Broshyr (pdf)

Programvara:
Programvara
Konfigurationsfil exempel energi(zip) - Beskrivning(pfd)

Konfigurationsfil exempel Smart-House(zip)

Dela denna artikel med dina kontakter

Beställ Produktkatalog!


Beställ ditt exemplar!