logga in.
Kontakt Downloads Artiklar Nyheter
Hem Länkar Datablad
Antal besökare
just nu: 12

Carlo Gavazzi AB
Västra Kyrkogatan 1
652 24 Karlstad
Tel: 054-851125
Fax: 054-851177

info@carlogavazzi.se
support@carlogavazzi.se order@carlogavazzi.se

 
Om cookies | Integritetspolicy
Hjälp

Produktnyheter

  Maila länk | Stöds av IESkriv ut
senast uppdaterad 2012-02-06
Universaldimmer även för 230V LED
Tack vare dess kapacitet att dimma olika laster, snabb installation med intern busskoppling är den nya dimmern SH2-D500W-230 idealisk för hem- och fastighetsautomation, där både energisparande och bekvämlighet är två viktiga faktorer.

Förutom energibesparing genom att minska tillförd effekt förlängs livslängden på ljuskällorna upp till 10 gånger med automatisk mjukstart och mjukstopp av lamporna.

Den nya innovativa dimmern klarar laster mellan 3-500W och känner automatiskt av typen av last. Den kan dimra resistiva laster (R) som vanliga glödlampor och halogen, kapacitiva laster (C) som elektroniska transformatorer och dimbara kompatktlysrör eller induktiva laster (L) som järnkärnetransformatorer.

Dessutom klarar dimmern av att dimra de nya ljuskällorna av LED-typ, en stor utmaning. Läs mer om tips för styrning med dimrar

Dimmern är endast 2 DIN-moduler bred men klarar ändå laster upp till 500W tack vare den innovativa inbyggda kylflänsen som avleder överskottsvärmen. Den skyddad mot kortslutning, överlast och övertemperatur, allesammans faktorer som är grundläggande att skydda sig mot för att få en dimmer att hålla länge. Om något problem uppstår visas det med en klar indikering i fronten om vad som är problemet.

Tekniska egenskaper:
  • unviersaldimmer(R,C,L) för laster upp till 500W
  • minsta last 3W
  • Inbyggd kylfläns för värmeavledning
  • Mjukstart/mjukstopp
  • Skydd mot kortslutning, överlast och hög temperatur


Datablad svenska


Dela denna artikel med dina kontakter

Beställ Produktkatalog!


Beställ ditt exemplar!