logga in.
Kontakt Downloads Artiklar Nyheter
Hem Länkar Datablad
Antal besökare
just nu: 16

Carlo Gavazzi AB
Västra Kyrkogatan 1
652 24 Karlstad
Tel: 054-851125
Fax: 054-851177

info@carlogavazzi.se
support@carlogavazzi.se order@carlogavazzi.se

 
Om cookies | Integritetspolicy
Hjälp

Produktnyheter

  Maila länk | Stöds av IESkriv ut
senast uppdaterad 2010-04-20
Inbjudan till grundkurs i Smart-House hemautomation
Smart-House är ett intelligent system för hemautomation. Systemet tillhör kategorin framtidens smarta elsystem och får allt större utbredning i Sverige. Med ett Smart-House-system installerat kan den boende styra bl.a. belysning, klimat och ansluten utrustning. Inbyggda funktioner för bl.a. tid, kalender, olika larm och GSM ger bekvämlighet och trygghet. Systemet är flexibelt och relativt enkelt att komma igång med.

Kursinnehåll
Introduktion av Smart-House hemautomation – systemuppbyggnad, produkter, funktioner, programvara, förutsättningar och arbetssätt. Viktigt att tänka på, samt råd och tips för en lyckad installation. Fokus ligger på belysningsstyrning och installation. Praktiska moment med att arbeta i programvaran och installera produkter utgör en väsentlig del.

Genom att gå denna kurs får Du nödvändiga grundläggande kunskaper i Smart – House för att kunna utföra egna installationer framgångsrikt. Dessutom får Du en fullständig genomgång av produkter och funktioner för belysningsstyrning, övriga funktioner introduceras översiktligt.
Kursen lägger nödvändig grund för våra kommande påbyggnadsutbildningar.

För mer info och anmälan: Läs mer
Dela denna artikel med dina kontakter

Beställ Produktkatalog!


Beställ ditt exemplar!