logga in.
Kontakt Downloads Artiklar Nyheter
Hem Länkar Datablad
Antal besökare
just nu: 12

Carlo Gavazzi AB
Västra Kyrkogatan 1
652 24 Karlstad
Tel: 054-851125
Fax: 054-851177

info@carlogavazzi.se
support@carlogavazzi.se order@carlogavazzi.se

 
Om cookies | Integritetspolicy
Hjälp

Produktnyheter

  Maila länk | Stöds av IESkriv ut
senast uppdaterad 2007-11-15
CTD - ny serie strömtransformatorer
Carlo Gavazzi lanserar en ny serie av strömtransformatorer

Flexibilitet, säkerhet och enkelhet är ledorden för denna nya serie av strömtransformatorer.

Carlo Gavazzi lanserar nu en ny helt egenutvecklad serie av strömtransformatorer, CTD, som förenar innovation och funktionalitet.

CTD är en serie strömtransformatorer anpassade för att transformera ström mellan 40-1600A till 5 eller 1A. Tackvare sina kompakta mått kan CTD monteras i trånga utrymmen mellan strömskenor, på DIN-skena eller skruvas fast direkt på montageplåten.

Anslutningarna på CTD-serien är anpassade för att passa till alla typer av kabelskor, integrerade täcklock, som enkelt kan plomberas för att garantera säkerhet och för att skydda mot sabotage, skyddar anslutningarna. För att skydda strömtransformatorerna från att en överspänning laddas upp vid installation eller vid underhåll kan anslutningarna på sekundärsidan enkelt kortslutas utan att kopplingarna till anslutna instrument måste lossas tackvare att det finns upp till åtta anslutningspunkter på CTD.

CTD finns i fyra olika utföranden beroende på vilken typ av kabel eller skena mätningen skall utföras på. CTD täcker in ett spann av primärström mellan 40-1600A. Sekundärström finns antingen som 5 eller 1A, noggrannhet är enligt klass 0,5 inom kort även enligt klass 0,2.

För att säkerställa funktionen i mer krävande miljöer, vid t ex vibrationer, finns ett tillbehörspaket som gör det möjligt att vid skruvmontage montera CTD i fyra punkter eller mot strömskena fixera strömtransformatorn med hjälp av 6 fixeringsskruv. Fixeringsskruv levereras med plasthattar för beröringsskydd.

Mer information och artikelnummer

Dela denna artikel med dina kontakter

Beställ Produktkatalog!


Beställ ditt exemplar!