logga in.
Kontakt Downloads Artiklar Nyheter
Hem Länkar Datablad
Antal besökare
just nu: 15

Carlo Gavazzi AB
Västra Kyrkogatan 1
652 24 Karlstad
Tel: 054-851125
Fax: 054-851177

info@carlogavazzi.se
support@carlogavazzi.se order@carlogavazzi.se

 
Om cookies | Integritetspolicy
Hjälp

Produktnyheter

  Maila länk | Stöds av IESkriv ut
senast uppdaterad 2007-09-27
Komplett mjukstartsleverantör - nu även med kompakt 3-fas styrd produktfamilj!
Nu har Carlo Gavazzi tagit nästa naturliga steg för att kunna erbjuda ett fulltäckande program på mjukstartssidan.
Vi kan nu presentera en kommande 3-fas styrd familj, RSHR 3-fas, som styr på samtliga faser och bl a kan reducera startströmmar med så mycket som 50% jämfört mot direktstart.


Som våra övriga mjukstartare har denna nya serie de vanligt förekommande frontpotentiometrarna för start-, stopptid & startmoment. Nytt med denna serie är ett de finns i två olika utföranden: "in-line" eller "inside-delta".
In-line är som alla våra övriga mjukstartare & har de vanliga 3st motoranslutningarna medan Inside-delta är avsedda att kopplas i motorlindningen & har således 6st motoranslutningar. De sistnämnda klarar högre motoreffekt, t ex klarar 25A-modellen 20kW vid 400V att jämföras med 11kW på motsvarande in-line (se datablad för mer info).


I samma produktfamilj finns även modeller speciellt anpassade för scrollkompressorer (V38) med bl a inbyggd tidsfördröjning som skydd mellan två starter och enheter som har bredare nätområde; de senare kräver extern matning (24VAC/DC) men klarar då i gengäld att arbeta mellan V34(in-line): 3x400-480V & V35(in-delta): 3x220-480V.

Antalet möjliga starter per timme är ökade i och med att denna nya serie ej har integrerade by-pass reläer, utan istället styr kontinuerligt via halvledarna på varje fas (sk. "AC53a-drift") och produktfamiljen har samtidigt integrerat övertemperaturskydd, fasföljd-/brott mm.

Not. Denna serie ersätter de äldre RSC/RSO-modellerna.

För mer information hänvisar vi till databladet här nedan:
Datablad RSHR 3-fas
Mjukstartsöversikt

Dela denna artikel med dina kontakter

Beställ Produktkatalog!


Beställ ditt exemplar!