logga in.
Kontakt Downloads Artiklar Nyheter
Hem Länkar Datablad
Antal besökare
just nu: 33

Carlo Gavazzi AB
Västra Kyrkogatan 1
652 24 Karlstad
Tel: 054-851125
Fax: 054-851177

info@carlogavazzi.se
support@carlogavazzi.se order@carlogavazzi.se

 
Om cookies | Integritetspolicy
Hjälp

Produktnyheter

  Maila länk | Stöds av IESkriv ut
senast uppdaterad 2012-12-07
Uppdaterad information: CarPark II, parkeringsvägledningssystem för P-Hus.
Dupline® Car park II guidningssystem, enkelt att konfigurera, kostnadseffektivt och pålitligt.

Systemet är väl beprövat och finns nu installerat över hela världen med sammanlagt mer än 10.000 övervakade parkeringsrutor. Det finns exempel på installationer från 20-talet platser upp till flera tusen i ett och samma system. Läs mer om det i referenslistan som du kan hämta nedan.

Car Park systemet baseras på den pålitliga bussteknologin Dupline från Carlo Gavazzi, ett system som använts sedan 1985 i över 150.000 installationer.

Generation Car Park II med förbättrade komponenter, fler komponenter och förenklat montage för att ytterligare minska installationskostnaderna. Ladda hem installations och projekteringsmanualen nedan. Car Park II har kapacitet att övervaka mer än 30.000(!) platser i ett sammanhängande system utan att ens använda en PC.

Car park guidningssystem visar antal lediga platser, var de finns, reservationer och handikapplatser, och kan användas i varje typ av inomhusparkering.

Systemet ger inte bara mer komfort och mindre stress för trafikanten som letar efter ledig parkering, utan ger också kostnadsbesparingar i form av minskad ventilation, minskad bränsleförbrukning och därigenom mindre påverkan på miljön.

Dessutom blir parkeringshuset mer attraktivt, då kunderna vet att de får plats, Dupline® Car Park hjälper till att öka beläggningen på parkeringshuset.

Varje parkeringsplats förses med en sensor som länkas samman med ett enkelt installerad 3-ledar Dupline®-buss, som ger drivspänning till sensorerna, samt överför informationen till displayer som visar antal lediga platser, samt vägledning var de finns.

Dupline® Car park guidningssystem består av 3 huvudsakliga komponenter.

  • Ultraljudsgivare för detektering av fordon på parkeringsplatsen

  • Indikator som visar ledig eller upptagen plats, antingen inbyggd i givaren, eller extern om den ska placeras ute i körbanan

  • Indikator som visar riktning var det finns lediga platser

  • Display som visar antal lediga platser inom en sektion, våning eller hela parkeringshus


Systemet kan implementeras i befintliga parkeringshus eller nybyggnationer, från små installationer som klarar sig helt utan PLC eller PC program, till stora anläggningar där allt övervakas med överordnade system.


Broshyr (pdf)


Referenser (pdf)


Manual installation och projektering


För konsulter finns följande dokument som i detalj specificerar vad systemet ska klara av i varje del av anläggningen.
Specifikationer (pdf)

Kontakta oss gärna för mer information!
Dela denna artikel med dina kontakter

Beställ Produktkatalog!


Beställ ditt exemplar!