logga in.
Kontakt Downloads Artiklar Nyheter
Hem Länkar Datablad
Antal besökare
just nu: 9

Carlo Gavazzi AB
Västra Kyrkogatan 1
652 24 Karlstad
Tel: 054-851125
Fax: 054-851177

info@carlogavazzi.se
support@carlogavazzi.se order@carlogavazzi.se

 
Om cookies | Integritetspolicy
Hjälp

Produktnyheter

  Maila länk | Stöds av IESkriv ut
senast uppdaterad 2004-06-14
GSM och nätverksmöjligheter för Dupline
Dupline Mastergenerator ger möjlighet för ökad I/O kapacitet och inbyggt GSM.

Nya mastergeneratorn har möjlighet att länkas ihop via ett överordnat nätverk, och uppfyller kraven från många Dupline användare. Upp till 32 Mastergeneratorer kan kopplas samman via RS485 eller Ethernet konverter. Därigenom blir det möjligt att bygga Duplinesystem med tusentals I/O punkter.

Tack vare utbyte av data mellan generatorerna kan vilken I/O punkt som helst göras tillgänglig i vilket Dupline-nät som helst. Samtidigt låter de 2 COM-portarna att PLC-system eller PC-program kan läsa och skriva data till Dupline-näten med hjälp av Modbus-protokollet.

Kombinationen av det flexibla Dupline systemet för avlägsna I/O punkter och det inbyggda GSM-modemet öppnar möjligheter för övervakning och styrning på distans. Enheten kan konfigureras att skicka SMS vid händelser till en eller flera mobiltelefoner, och digitala och analoga signaler kan fås till telefonen genom SMS begäran. GSM modemet kan också användas för att skicka händelser och loggade data till en cetral server för presentation på internet (www.dupline-online.com)

Dela denna artikel med dina kontakter

Beställ Produktkatalog!


Beställ ditt exemplar!