logga in.
Kontakt Downloads Artiklar Nyheter
Hem Länkar Datablad
Antal besökare
just nu: 16

Carlo Gavazzi AB
Västra Kyrkogatan 1
652 24 Karlstad
Tel: 054-851125
Fax: 054-851177

info@carlogavazzi.se
support@carlogavazzi.se order@carlogavazzi.se

 
Om cookies | Integritetspolicy
Hjälp

Visa alla Artiklar
Maila länk | Stöds av IESkriv ut

Dupline

senast uppdaterad 2005-04-22 . Med reservation för ev tryckfel.

Applikationer

Bevattning


Traditionella bevattningssystem är dyra och tråddragningen är komplicerad. Varje ventil kräver en separat styrtråd som går ttillbaka till bevattningskontrollen, som kan finnas flera kilometer bort. Expansion är också ett problem på grund av den höga kostnaden och svårigheten med att få extra trådar till ventiler som ska läggas till i systemet.

Genom att spänning, ventilkontrollsignaler och pulser från flödesmätare körs på en enkel tvåtrådskabel minskar Dupline® kostnaden för trådar och kablaravsevärt och gör det enkelt att expandera. Alla typer av bevattningskontroll, PLC, PC eller en anpassad kontroll, kan använda Dupline® som remote I/O-system. För att uppnå en tillräcklig spänningsnivå för att bryta 3-tråds latchventilerna på fältet konverterar en hjälpmodul Duplines spänningsnivå till 28 VDC. Varje ventil är ansluten till en IO-modul med två utgångar för att öppna och stänga ventilen, och med två ingångar som kan användas för att överföra pulser från flödesmätare.

Modulen finns till-gänglig i ett hus som tillåter installation under jord, och i ett hus för DIN-skenmontering. Varje gång ventilen påverkas laddas en inbyggd kondensator upp långsamt och efter 10 sekunder lagrar den tillräckligt med energi för nästa ventiloperation. Tråddragningstopologin är helt fri utan begränsning i antal eller längd på grenar. Ett Hi-Line-nätverk kan hantera upp till 64 ventiler över avstånd på upp till 7 km, och flera nätverk kan länkas samman.


Beställ Produktkatalog!


Beställ ditt exemplar!