logga in.
Kontakt Downloads Artiklar Nyheter
Hem Länkar Datablad
Antal besökare
just nu: 14

Carlo Gavazzi AB
Västra Kyrkogatan 1
652 24 Karlstad
Tel: 054-851125
Fax: 054-851177

info@carlogavazzi.se
support@carlogavazzi.se order@carlogavazzi.se

 
Om cookies | Integritetspolicy
Hjälp

Visa alla Artiklar
Maila länk | Stöds av IESkriv ut

Dupline

senast uppdaterad 2005-04-22 . Med reservation för ev tryckfel.

Applikationer

Järnvägssystem


Dupline® är idealisk att använda i järnvägssystem tack vare sin kapacitet för långdistansöverföring av multipla signaler med hjälp av två trådar. Ett Dupline®-nätverk utan förstärkare kan hantera upp till 6-7 km, men om förstärkare används med kaskadkoppling är avstånden obegränsade.

Dupline® används för övervakning av bommar och ljus vid järnvägskorsningar. De felaktiga utgångarna från det lokala systemet för bomkontroll matas in i Dupline®-ingångsmoduler, som överför signalerna till ett eller flera kontrollcentra. Den sista länken till ett kontrollcenter långt från spåren kan implementeras via GSMmodem, hyrd linje eller uppringningsmodem.

Om ett fel uppstår rapporteras detta genast till datorn. Dupline® används också för att övervaka funktionen hos signalreläer
längs spåret. Utgångssignalerna från strömtransformatorerna, som ger en sann feedback om lamporna är PÅ, matas in i Dupline®-ingångsmoduler för spänning. Information överförs återigen via Dupline® till kontrollcentret, där datorn sparar informationen och verifierar korrekt utgångsstatus.

När temperaturen sjunker under fryspunkten måste värmare aktiveras i regelbundna intervaller på spårväxlarna så att de inte blockeras av is. En central PLC läser av temperatur och fuktighet via Dupline och kontrollerar uppvärmningselementen
via reläutgångar.


Beställ Produktkatalog!


Beställ ditt exemplar!