logga in.
Kontakt Downloads Artiklar Nyheter
Hem Länkar Datablad
Antal besökare
just nu: 25

Carlo Gavazzi AB
Västra Kyrkogatan 1
652 24 Karlstad
Tel: 054-851125
Fax: 054-851177

info@carlogavazzi.se
support@carlogavazzi.se order@carlogavazzi.se

 
Om cookies | Integritetspolicy
Hjälp

Visa alla Artiklar
Maila länk | Stöds av IESkriv ut

Dupline

senast uppdaterad 2005-04-22 . Med reservation för ev tryckfel.

Grunder i Dupline®

Vad är Dupline?


Dupline är en fält- och installationsbuss som erbjuder unika lösningar för ett brett sortiment av tillämpningar inom
  • byggautomation
  • vattendistribution
  • energihantering
  • järnvägssystem
  • och många andra områden

Systemet kan överföra multipla digitala och analoga signaler flera kilometer via en vanlig 2-trådskabel. Moduldesignen och den enkla driftsprincipen gör att även nybörjare kan använda systemet i nya eller befintliga tillämpningar.

Lösningar skapas genom att man kombinerar produkter ur det breda sortimentet av Dupline®moduler, inklusive digitala och analoga I/O-moduler, gränssnitt för PLC och PC, HMI och modem. Alla moduler i en installation ansluter till samma 2-trådskabel som används för att överföra data mellan moduler och mellan en central kontroller och moduler. Dupline© används vanligen som remote I/O-system, och skapar en länk mellan fältenheter som t.ex. givare, kontaktorer, ventiler, knappar etc., och en central övervakningskontroller, som kan vara en PLC, PC eller Dupline®-kontrollern.

Men Dupline® kan också användas som ett enkelt system för trådbyte, där signaler överförs punkt-till-punkt utan inblandning av kontroller eller annan intelligent enhet. Dupline®-signaler kan inte bara överföras på koppartråd, utan även på fiberoptisk kabel, via radiomodem, på leasade telefonlinjer eller via GSM-modem.

Dupline® har sedan 1986 bevisat sin tillförlitlighet i mer än 100 000 installationer över hela världen. Och de nya Dupline®-modulerna är fortfarande kompatibla med dem som installerades på 80-talet även om den senaste ASIC-tekniken används idag.Beställ Produktkatalog!


Beställ ditt exemplar!