logga in.
Kontakt Downloads Artiklar Nyheter
Hem Länkar Datablad
Antal besökare
just nu: 8

Carlo Gavazzi AB
Västra Kyrkogatan 1
652 24 Karlstad
Tel: 054-851125
Fax: 054-851177

info@carlogavazzi.se
support@carlogavazzi.se order@carlogavazzi.se

 
Om cookies | Integritetspolicy
Hjälp

Visa alla Artiklar
Maila länk | Stöds av IESkriv ut

Dupline

senast uppdaterad 2005-04-22 . Med reservation för ev tryckfel.

Mastergeneratorn

Intelligenta funktioner


De intelligenta funktionerna i Mastergeneratorn konfigureras av en PC med windowsbaserad programvara med ett grafiskt inriktat användargränssnitt.

Processen består helt enkelt av att välja en fördefinierad funktion från en lista för var och en av de tillämpade adresserna. Funktionen definierar hur Mastergeneratorn kontrollerar den valda adressens utgångsstatus baserat på ingångsstatus, tid eller status för andra adresser.

Varje funktionstyp har ett antal definierbara parametrar. Det är alltså möjligt att definiera hur länge ett jalusi ska vara i rörelse vid aktivering och huruvida det ska reagera på alarm från en vindgivare. Och om användaren vill att ljuset ska slås PÅ och AV vid bestämda tidpunkter och på vissa dagar kan en realtidsfunktion tilldelas till den adressen.

Den så kallade masterfunktionen gör att en ingångsaktivering kan påverka ett fördefinierat utgångsmönster för flera adresser. Detta används vanligen för uppgifter som ljuskontroller för "alla AV" eller "välkommen hem".

Flera andra funktioner för hantering av ISA-alarm och nivåövervakning av analoga signaler finns tillgängliga och det är också möjligt att definiera timers och logikfunktioner så som OCH, ELLER och EXKLUSIV ELLER.


Beställ Produktkatalog!


Beställ ditt exemplar!