logga in.
Kontakt Downloads Artiklar Nyheter
Hem Länkar Datablad
Antal besökare
just nu: 19

Carlo Gavazzi AB
Västra Kyrkogatan 1
652 24 Karlstad
Tel: 054-851125
Fax: 054-851177

info@carlogavazzi.se
support@carlogavazzi.se order@carlogavazzi.se

 
Om cookies | Integritetspolicy
Hjälp

Visa alla Artiklar
Maila länk | Stöds av IESkriv ut

Dupline

senast uppdaterad 2005-04-22 . Med reservation för ev tryckfel.

Applikationer

Byggnadsautomation


Elektriska bygginstallationer är inne i en övergångsfas. Vanliga elektriska installationer kan utföra många uppgifter, men allteftersom byggnadens funktioner blir mer och mer komplexa och kraven på samverkan mellan dem ökar, uppstår krav på en annan installationsteknik.

Lösningen är Dupline® installationbuss. Dupline® är ett decentraliserat system som länkar samman kontroll och övervakning av ljus, jalusier, uppvärmning, luftkonditionering och säkerhet. Dupline® skapar nya möjligheter för att minska energiförbrukningen och öka bekvämligheten och säkerheten i byggnaden. Drift, service och underhåll har förenklats, och en fullständig statusöversikt kan fås när som helst och var som helst.

Dupline®-produkterna innefattar ett brett sortiment av anpassade komponenter för byggautomation, som intelligenta ljusbrytare, rörelsedetektorer, ljusintensitetsgivare, dimrar, reläer och termostater. Alla komponenter i en sektion använder samma två trådar för att länka till Dupline®-kontrollern, vilket gör att intelligenta funktioner kan implementeras genom en kombination av signaler från de olika busskomponenterna. Tråddragningen i Dupline®-systemet är mycket enklare än i en traditionell parallelldragen installation, och flexibiliteten förändringar och förbättringar ökaravsevärt. I större byggnader kan multipla Dupline®-kontroller länkas samman via RS485 eller Ethernet för datautbyte; detta ger ett säkert system där ett kabelfel bara påverkar en del avbyggnaden.


Beställ Produktkatalog!


Beställ ditt exemplar!